Abrir o menú principal

Ha*Ash

Ha*Ash é un dúo musical estadounidense

Ha*Ash é un dúo musical estadounidense composto polas irmás Ashley Grace (nada o 23 de xaneiro de 1987) e Hanna Nicole (nada o 21 de xuño de 1985).

Ha*Ash
Ha*Ash Grammys 2017.png
OrixeFlag of the United States.svg Lake Charles, Louisiana,
Período2002 - presente
Xénero(s)latin pop, pop-country
Selo(s) discográfico(s)Sony Music Latin
MembrosAshley Grace
Hanna Nicole
Páxina webha-ash.com

Índice

DiscografíaEditar

  • 2003: Ha*Ash
  • 2005: Mundos Opuestos
  • 2008: Habitación Doble
  • 2011: A Tiempo
  • 2014: Primera Fila: Hecho Realidad (Live)
  • 2017: 30 de febrero

SinglesEditar

  • 2003: Odio amarte
  • 2003: Estés en donde estés
  • 2004: Te quedaste
  • 2005: Amor a medias
  • 2005: Tu mirada en mi
  • 2006: Me entrego a ti
  • 2006: ¿Qué hago yo?
  • 2008: No te quiero nada
  • 2008: Lo que yo sé de ti
  • 2009: Tu y yo volvemos al amor
  • 2011: Impermeable
  • 2011: Te dejo en libertad
  • 2012: ¿De dónde sacas eso?
  • 2012: Todo no fue suficiente
  • 2014: Perdón, perdón
  • 2015: Lo aprendi de ti
  • 2015: Ex de verdad
  • 2015: No te quiero nada ft Axel
  • 2015: Dos copas de más
  • 2016: Sé que te vas
  • 2017: 100 años ft Prince Royce
  • 2018: No pasa nada
  • 2018: Eso no va a suceder
  • 2019: ¿Qué me faltó?

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar


 
 Este artigo sobre música é, polo de agora, só un bosquexo. Traballa nel para axudar a contribuír a que a Galipedia mellore e medre.
 Existen igualmente outros artigos relacionados con este tema nos que tamén podes contribuír.