Go Ah-sung

Actriz surcoreana

Go Ah-sung, nada en Seúl o 10 de agosto de 1992, é unha actriz surcoreana. Comezou a súa carreira como actriz infantil, e posteriormente actuou en The Host. Go tamén protagonizou o drama Master of Study (2010), Snowpiercer (2013) e Thread of Lies (2014).

Go Ah-sung
고아성
Ko Ah-Sung.jpg
Nacemento10 de agosto de 1992 (30 anos)
LugarSeúl, Flag of South Korea.svg Corea do Sur
NacionalidadeCorea do Sur
Educada enSungkyunkwan University
ProfesiónActriz
Na rede
IMDB: nm2163344 Allocine: 172042
Instagram: actress_asung Musicbrainz: ad060d67-4325-4369-aaa6-14fee81f7e9d Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Papel
2006 The Host Park Hyun-seo
2007 The Happy Life Joo-hee
2008 Radio Dayz Soon-deok
2009 A Brand New Life Ye-shin
After the Banquet Kim Mi-rae
2010 Sixteen (curtametraxe)
2012 Duet Nancy
2013 Snowpiercer Yona
2014 Thread of Lies Man-ji
2015 Office Lee Mi-rye
The Beauty Inside Woo-jin
Right Now, Wrong Then
Thinking of Elder Brother Park Joo-mi

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar