Georgie Henley

Georgina Helen "Georgie" Henley, nada o 9 de xullo de 1995 en Ilkley, é unha actriz inglesa de cinema.

Georgie Henley
GeorgieHenley.jpg
Georgie Henley
Nome completoGeorgina Helen Henley
Nacemento9 de xullo de 1995 (26 anos)
LugarIlkley, Inglaterra Inglaterra
NacionalidadeReino Unido
Educada enClare College e Bradford Grammar School
ProfesiónActriz (2005-presente)
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Personaxe Notas
2005 The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe Lucy Pevensie Protagonista
2006 Jane Eyre Jane Eyre (moza) Serie de televisión
2008 The Chronicles of Narnia: Prince Caspian Lucy Pevensie Protagonista
2010 The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader Lucy Pevensie Protagonista
2012 Perfect Sisters Beth Protagonista

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar