Abrir o menú principal

Garrett Hedlund

actor estadounidense

Garrett John Hedlund nado en Roseau (Minnesota) o 3 de setembro de 1984, é un actor estadounidense coñecido polos seus papeis en filmes como Friday Night Lights, Four Brothers, Eragon, Country Strong, polo seu papel de Patroclo no filme Troia e como Sam Flynn en Tron: Legacy.

Garrett Hedlund
Garrett Hedlund by Gage Skidmore.jpg
Hedlund no 2010.
Nome completoGarrett John Hedlund
Nacemento3 de setembro de 1984 (35 anos)
LugarRoseau, Minnesota, Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Filme
Ano Título Papel Notas
2004 Troia Patroclo
2004 Friday Night Lights Don Billingsley
2005 Four Brothers Jack Mercer
2006 Eragon Murtagh
2007 Georgia Rule Harlan
2007 Death Sentence Billy Darley
2010 Tron: Legacy Sam Flynn
2010 Country Strong Beau Hutton
2011 On the Road Dean Moriarty
Televisión
Ano Título Papel Notas
2011 When I Was 17 El mesmo Tempada 2 Episodio 45
Videoxogos
Ano Título Papel Notas
2006 Eragon Murtagh Voz

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar