Diego Torres

Diego Antonio Caccia Torres[1] (Buenos Aires, 9 de marzo de 1971), coñecido como Diego Torres, é un cantautor e músico arxentino que cultiva o xénero pop latino. É tamén un actor ocasional, lembrado en televisión polo seu papel Los otros y nosotros, La banda del Golden Rocket e o seu protagónico en Los vecinos en guerra.[2]

Diego Torres
Diego Torres at MIFF.jpg
Nome completoDiego Antonio Caccia Torres
Nacemento9 de marzo de 1971
OrixeBuenos Aires
CónxuxeDébora Bello
OcupaciónMúsico
XéneroPop latino, Balada
Instrumento(s)voz, guitarra, piano
Selo(s) discográfico(s)Sony Music
Tempo en activo1988 - presente
Na rede
http://www.diegotorres.com
IMDB: nm0868610 Allmovie: p198101
Facebook: diegotorresoficial Twitter: diegotorres Instagram: diegotorresmusica Musicbrainz: 96938fe0-ae23-4a71-b3dd-fb54b1971eee Songkick: 237351 Discogs: 1062151 Allmusic: mn0000268161 Deezer: 4096 Genius: Diego-torres Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

Álbums de estudioEditar

  • 1992 – Diego Torres
  • 1994 – Tratar de estar mejor
  • 1996 – Luna Nueva
  • 1999 – Tal cual es
  • 2001 – Un mundo diferente
  • 2006 – Andando
  • 2010 – Distinto
  • 2015 – Buena vida
  • 2020 – Punto Torres

Álbum en vivoEditar

  • 2004 – MTV Diego Torres Unplugged

NotasEditar

  1. "Nombre real del cantante". Arquivado dende o orixinal o 04 de marzo de 2016. Consultado o 1 de outubro de 2017. 
  2. "¡Confirmado! Diego Torres regresa a la TV". Consultado o 31 de outubro de 2018.