Diane Kruger

actriz alemá

Diane Kruger nada o 15 de xullo de 1976 en Algermissen, é unha actriz alemá. Ela é coñecida polos seus papeis de Helena en Troia, Abigail Chase en National Treasure e National Treasure: Book of Secrets, Bridget von Hammersmark en Inglourious Basterds, Anna en Mr. Nobody e Gina en Sen identidade.

Infotaula de personaDiane Kruger

(2014) Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento(de) Diane Heidkrüger Editar o valor em Wikidata
15 de xullo de 1976 Editar o valor em Wikidata (48 anos)
Algermissen, Alemaña Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeAlemaña Editar o valor em Wikidata
RelixiónIgrexa católica Editar o valor em Wikidata
EducaciónCours Florent
Royal Ballet School (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Altura174 cm Editar o valor em Wikidata
Cor dos ollosAzul Editar o valor em Wikidata
Cor do peloLouro Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactriz , actriz de televisión , actriz de cinema , modelo , actriz de dobraxe Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1992 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua alemá, lingua inglesa e lingua francesa Editar o valor em Wikidata
Familia
CónxuxeGuillaume Canet (2001–2006)
ParellaNorman Reedus (2016–)
Joshua Jackson (2006–2016)
Guillaume Canet (1999–2001) Editar o valor em Wikidata
FillosNova Tennessee (en) Traducir
 () Norman Reedus Editar o valor em Wikidata
Premios

IMDB: nm1208167 Allocine: 83459 Rottentomatoes: celebrity/diane_kruger Allmovie: p352862 TCM: 1113905 TV.com: people/diane-kruger
Facebook: DianeKrugerOfficial Instagram: dianekruger BNE: XX1260221 Musicbrainz: 2f7e0134-3951-4b3d-9615-b79bbc378595 Editar o valor em Wikidata

Filmografía

editar
Ano Título Papel Notas
2001 Point de lendemain
2002 Duelles Sabine
2002 The Piano Player Erika
2002 Ni pour ni contre (bien au contraire)
2002 Mon Idole Clara Broustal
2003 24 horas ó límite Julie Wood
2004 Troia Helena
2004 Wicker Park Lisa
2004 Narco
2004 National Treasure Abigail Chase
2005 Joyeux Noël Anna Sorensen
2005 Frankie Frankie
2006 The Tiger Brigades Constance Radetsky
2006 Copying Beethoven Anna Holtz
2007 Goodbye Bafana Gloria Gregory
2007 L'Âge des ténèbres Véronica Star
2007 The Hunting Party Mirjana
2007 National Treasure: Book of Secrets Abigail Chase
2008 Anything for Her Lisa
2009 Inglourious Basterds Bridget von Hammersmark
2010 Mr. Nobody Anna
2010 Inhale
2010 Fringe Miranda Green
2010 Somebody to Love Me Boy George
2010 Pieds Nus Sur Les Limaces Clara
2011 Sen identidade Gina
2011 National Treasure 3 Abigail Chase

Galardóns e nomeamentos

editar

Véxase tamén

editar

Ligazóns externas

editar