Dennis Quaid

actor estadounidense

Dennis William Quaid, nado o 9 de abril de 1954 en Houston, Texas, é un actor estadounidense.

Infotaula de personaDennis Quaid

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento9 de abril de 1954 Editar o valor em Wikidata (70 anos)
Houston, Estados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
RelixiónBaptismo Editar o valor em Wikidata
EducaciónUniversidade de Houston
Bellaire High School (en) Traducir
Pershing Middle School (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactor de cinema , actor de televisión , guionista , actor de dobraxe , actor , aviador , compositor Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1975 Editar o valor em Wikidata -
Partido políticopolítico independente Editar o valor em Wikidata
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Familia
CónxuxeKimberly Quaid (2004–2018), divorcio
Meg Ryan (1991–2001), divorcio
P. J. Soles (1978–1983), divorcio
ParellaShanna Moakler (pt) Traducir (2001–2001)
Meg Ryan (1987–2001) Editar o valor em Wikidata
FillosJack Quaid
 () Meg Ryan Editar o valor em Wikidata
IrmánsRandy Quaid Editar o valor em Wikidata
Premios

IMDB: nm0000598 Allocine: 4141 Rottentomatoes: celebrity/dennis_quaid Allmovie: p58161 TCM: 156317 TV.com: people/dennis-quaid
Last fm: Dennis+Quaid Musicbrainz: f4de8ca5-be53-42b1-96cd-dcaa8b4b5a77 Discogs: 294924 Allmusic: mn0000245625 WikiTree: Quaid-7 Editar o valor em Wikidata

Filmografía editar

Ano Filme Papel Notas
1975 Crazy Mama Bellhop Sen creditar
1977 I Never Promised You a Rose Garden Shark, Baseball Pitcher
September 30, 1955 Frank
1978 Our Winning Season Paul Morelli
The Seniors Alan
1979 Breaking Away Mike
1980 Bandidos de lenda Ed Miller
Gorp Mad Grossman
1981 All Night Long Freddie Dupler
Cavernícola Lar
The Night the Lights Went Out in Georgia Travis Child
Stripes Extra na cerimonia de graduación
1983 Tough Enough Art Long
Jaws 3-D Michael 'Mike' Brody
The Right Stuff Gordon Cooper
1984 Dreamscape Alex Gardner
1985 Enemy Mine Willis Davidge
1987 The Big Easy Det. Remy McSwain
Innerspace Tte. Tuck Pendleton
Suspect Eddie Sanger
1988 D.O.A. Dexter Cornell
Everybody's All-American Gavin Grey
1989 Great Balls of Fire! Jerry Lee Lewis
1990 Come See The Paradise Jack McGurn
Postcards from the Edge Jack Faulkner
1993 Wilder Napalm Wallace Foudroyant/Biff the Clown
Coidado coa familia Blue Jefferson 'Jeff' Blue
Flesh and Bone Arlis Sweeney
1994 A Century of Cinema El mesmo Documental
Wyatt Earp Doc Holliday
1995 Algo de que falar Eddie Bichon
1996 Dragonheart Bowen
1997 Gang Related Joe Doe/William
Switchback Frank LaCrosse
1998 Savior Joshua Rose/Guy
The Parent Trap Nick Parker
Playing by Heart Hugh
1999 Any Given Sunday Jack 'Cap' Rooney
2000 Frequency Frank Sullivan
Traffic Arnie Metzger
2001 Dinner with Friends Gabe
2002 The Rookie Jim Morris
Far from Heaven Frank Whitaker
2003 Cold Creek Manor Cooper Tilson
2004 The Alamo Sam Houston
The Day After Tomorrow Jack Hall
In Good Company Dan Foreman
Flight of the Phoenix Frank Towns
2005 Yours, Mine & Ours Frank Beardsley
2006 American Dreamz Presidente Joseph Staton
2007 Battle for Terra Roven Voz
2008 Vantage Point Thomas Barnes
Smart People Lawrence Wetherhold
The Express Ben Schwartzwalder
2009 Horsemen Aidan Breslin
G.I. Joe: The Rise of Cobra Xeneral Hawk
Pandorum Payton
2010 Legion Bob Hanson
The Special Relationship Bill Clinton
2011 Soul Surfer Tom Hamilton
Footloose Reverendo Shaw Moore
2012 Beneath the Darkness Vaughn Ely
What To Expect When You're Expecting Ramsey
The Words Clay Hammond
Playing the Field

Véxase tamén editar

Ligazóns externas editar