Dashboard Confessional

Dashboard Confessional é unha banda estadounidense de emo procedente de Boca Raton, Florida, formada no ano 1999 e liderada polo vocalista e compositor Chris Carrabba.

Dashboard Confessional
DashboardConfessional 2006 cropped.JPG
OrixeBoca Raton, Florida, Flag of the United States.svg
Período1999 - actualidade
Xénero(s)emo, rock alternativo
Selo(s) discográfico(s)DGC, Vagrant, Fiddler
MembrosChris Carrabba
John Lefler
Mike Marsh
Antigos membrosDan Bonebrake
Jerry Castellanos
Páxina webdashboardconfessional.com

DiscografíaEditar

Álbum Ano Selo
The Swiss Army Romance 2000 Fiddler Records
The Places You Have Come to Fear the Most 2001 Vagrant Records
A Mark, a Mission, a Brand, a Scar 2003 Vagrant Records
Dusk and Summer 2006 Vagrant/Interscope Records
The Shade of Poison Trees 2007 Vagrant Records
Alter the Ending 2009 Interscope Records
Crooked Shadows 2018 Fueled by Ramen

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar