Abrir o menú principal

Dakota Blue Richards

actriz británica

Dakota Blue Richards, nada o 11 de abril de 1994 en Londres, é unha actriz inglesa. Debutou no mundo do cine co filme The Golden Compass, interpretando á personaxe principal Lyra Belacqua.[1][2]

Dakota Blue Richards
Dakota Blue Richards portrait, 2012 (tone crop).jpg
Richards no 2012
Nacemento11 de abril de 1994 (25 anos)
LugarSouth Kensington, Londres, Inglaterra Inglaterra
NacionalidadeReino Unido
ProfesiónActriz
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Título Papel Notas
2007 The Golden Compass Lyra Belacqua
2008 Dustbin Baby April Johnson Telefilme
2009 The Secret of Moonacre Maria Merryweather
2009 Five Miles Out Cassey/Cass Curtametraxe
2010 Rain Heidi Curtametraxe
2011–2012 Skins Franky Fitzgerald Serie de televisión (18 episodios)
2013 The Fold Eloise Ashton
2013 Lightfields Eve Drama de TV (5 episodios)

NotasEditar

  1. "Lyra cast in Dark Materials film". CBBC Newsround. 29 June 2006. Consultado o 5 December 2007. 
  2. Higgins, Charlotte (30 June 2006). "Dark Materials film gets green light". London: The Guardian. Consultado o 5 December 2007. 

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar