Clannad

Clannad é unha banda de rock celtic irlandesa formada en 1970 en Gaoth Dobhair, no condado de Donegal.

Clannad
Clannad at Meteor Awards.jpg
Clannad nuns premios en Dublín, 2007.
OrixeGaoth Dobhair, Donegal, Irlanda Flag of Ireland.svg
Período1970 - actualidade
MembrosMoya Brennan
Ciarán Brennan
Pól Brennan
Pádraig Duggan
Noel Duggan
Páxina webclannad.ie

DiscografíaEditar

  • 1973 - Clannad The Pretty Maid
  • 1975 - Clannad 2
  • 1976 - Dúlamán
  • 1979 - Clannad In Concert [Beo]
  • 1980 - Crann Úll
  • 1982 - Fuaim
  • 1983 - Magical Ring
  • 1984 - Legend
  • 1985 - Macalla
  • 1987 - Sirius
  • 1988 - Aatlantic Realm [Fuaimriain]
  • 1989 - Past Present
  • 1989 - The Angel and the Soldier Boy [Fuaimriain]
  • 1990 - Anam
  • 1993 - Banba
  • 1996 - Lore
  • 1997 - Landmarks
  • 1998 - An Díolaim
  • 2003 - The Best Of Clannad: In A Lifetime
  • 2005 - Clannad: Live In Concert, 1996