Bryce Dallas Howard

actriz estadounidense

Bryce Dallas Howard, nada nos Ánxeles (California) o 2 de marzo de 1981, é unha actriz, directora de cine e guionista estadounidense. É filla do tamén actor e director de cine Ron Howard.

Infotaula de personaBryce Dallas Howard

Editar o valor em Wikidata
Biografía
Nacemento2 de marzo de 1981 Editar o valor em Wikidata (43 anos)
Os Ánxeles, Estados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
Datos persoais
ResidenciaHollywood Editar o valor em Wikidata
País de nacionalidadeEstados Unidos de América Editar o valor em Wikidata
EducaciónNew York University Tisch School of the Arts (en) Traducir - drama (–2003)
Greenwich Country Day School
Byram Hills High School (en) Traducir
Stella Adler Studio of Acting (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Cor do peloRubio Editar o valor em Wikidata
Actividade
Ocupaciónactriz de cinema , actriz , actriz de teatro , guionista , directora de cinema , actriz de televisión Editar o valor em Wikidata
Período de actividade1989 Editar o valor em Wikidata -
LinguaLingua inglesa Editar o valor em Wikidata
Obra
Obras destacables
Familia
CónxuxeSeth Gabel (2006–)
FillosTheodore Howard-Gabel (en) Traducir, Beatrice Jean Howard-Gabel (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
PaisRon Howard Editar o valor em Wikidata  e Cheryl Howard (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
IrmánsPaige Howard (pt) Traducir, Jocelyn Howard (en) Traducir e Reed Howard (en) Traducir Editar o valor em Wikidata
Premios
Sinatura
Editar o valor em Wikidata

Páxina webbrycedhoward.com Editar o valor em Wikidata
IMDB: nm0397171 Allocine: 91615 Rottentomatoes: celebrity/bryce_dallas_howard Allmovie: p367460 TV.com: people/bryce-dallas-howard IBDB: 103968
Facebook: brycedallashoward Twitter: BryceDHoward Instagram: brycedhoward Editar o valor em Wikidata
Bryce Dallas Howard xunto a M. Night Shyamalan en Donostia, 2006.

Filmografía editar

Ano Título Personaxe Notas
1989 Parenthood Extra
1995 Apollo 13 Extra
2000 How the Grinch Stole Christmas Extra
2004 Book of Love Heather
2004 The Village Ivy Elizabeth Walker
2005 Manderlay Grace Margaret Mulligan
2006 As You Like It Rosalind Telefilme
2006 A moza da auga Story
2006 Orchids Co guionista e directora Curtametraxe
2007 Spider-Man 3 Gwen Stacy
2008 Good Dick Muller Cameo
2009 Terminator Salvation Kate Connor
2009 Loss of a Teardrop Diamond, TheThe Loss of a Teardrop Diamond Fisher Willow
2010 The Twilight Saga: Eclipse Victoria
2010 Alén da vida Melanie
2011 The Help Hilly Holbrook
2011 50/50 Rachael
2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 Victoria Cameo
2013 Call Me Crazy: A Five Film Telefilme
Directora
2015 Jurassic World Beth

Véxase tamén editar