Barry Watson

actor estadounidense

Michael Barrett "Barry" Watson, nado en Traverse City, Míchigan o 23 de abril de 1974, é un actor estadounidense. É coñecido por interpretar a Matthew "Matt" Camden en 7th Heaven, a Brian Davis en What About Brian e a Todd Deepler en Samantha Who?.

Barry Watson
Nome completoMichael Barrett Watson
Nacemento23 de abril de 1974 (47 anos)
LugarTraverse City, Míchigan, Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educado enRichardson High School
Cónxuxe(s)Laura Payne-Gabriel (1996-2002)
Tracy Hutson (2006-2011)
Natasha Gregson Wagner(2015-)
Fillos3
ProfesiónActor
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Cine
Ano Título Papel Notas
1999 Teaching Mrs. Tingle Luke Churner
2001 When Strangers Appear Jack Barrett
Ocean's Eleven El mesmo Sen acreditar
2002 Sorority Boys Dave/Daisy
2004 Love on the Side Jeff Sweeney
2005 Boogeyman Tim
2011 The Chateau Meroux Chris
2014 Far from Home Nicholas Bell
2015 Ominous Michael
Televisión
Ano Título Papel Notas
1990 Days of Our Lives Randy
1993 Attack of the 50 Ft. Woman Teen Boy Telefilme
1994 A Nanny Greg
1995 Sister, Sister Barney
1996 Baywatch Thomas Edward 'Cowboy' O'Hara
Co-Ed Call Girl Jack Collins Telefilme
Nash Bridges Trent Home Invasion
Malibu Shores Seth Piloto
1996–2006 7th Heaven Matt Camden 155 episodios
2006–2007 What About Brian Brian Davis Papel principal
2007–2009 Samantha Who? Todd Deepler Papel principal
2010 Drop Dead Diva Evan Tempada 2, episodio 11 "Good Grief"
2011 My Future Boyfriend Pax Telefilme
2012 Gossip Girl Steven Spence Tempada 6; 6 episodios
2012 Wedding Band Boboroff Tempada 1, Episodio 6 "We Are Family"
2013 Wilfred Michael Tempada 3, episodio 3 "Suspicion"
2014 Hart of Dixie Davis Polk Tempada 3
2014 Masters of Sex Shelley Decklin Tempada 2, episodio 3 "Fight", episodio 6 "Blackbird"

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar