Axwell Λ Ingrosso

Axwell Λ Ingrosso é un dúo musical sueco formado polos antigos membros de Swedish House Mafia Axwell e Sebastian Ingrosso.[1]

Axwell Λ Ingrosso
Axwell Ingrosso Live.png
Axwell Λ Ingrosso nun concerto en setembro de 2014.
OrixeSuecia Suecia
Período2014 - presente
Xénero(s)electrónica e house
Selo(s) discográfico(s)Def Jam Recordings
Axtone Records
Refune Music
MembrosAxwell e Sebastian Ingrosso
Artistas relacionadosSwedish House Mafia, Salem Al Fakir e Vincent Pontare
Na rede
www.axwellingrosso.tv
Facebook: axwellingrosso Twitter: departureslive Instagram: departureslive VK: axwellingrosso Youtube: UCKhm-5-fODiwGQ94qVvRNyw Souncloud: axwellingrosso Spotify: 2XnBwblw31dfGnspMIwgWz iTunes: 128864409 Last fm: Axwell+Λ+Ingrosso Musicbrainz: 00323ee1-05b6-4cf6-98c4-94f0701645d3 Songkick: 7782144 Discogs: 4121809 Allmusic: mn0000726870 Deezer: 7099473 Genius: Axwell-ingrosso Editar o valor em Wikidata

DiscografíaEditar

ÁlbumEditar

  • X4 (2014)
  • More Than You Know (2017)

SinxelosEditar

  • Can't Hold Us Down (2014)
  • Something New (2014)
  • On My Way (2015)
  • Sun Is Shining (2015)
  • This Time (2015)
  • Dream Bigger (2016)
  • Thinking About You (2016)
  • I Love You (2017)
  • Renegade (2017)
  • More Than You Know (2017)

NotasEditar

  1. Blistein, Jon (29 de maio de 2014). "Axwell and Sebastian Ingrosso Form New Band". Rolling Stone. Consultado o 9 de agosto de 2015. 

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar