Asa Butterfield

Asa Bopp Farr Butterfield, nado en Islington, Londres, Inglaterra o 1 de abril de 1997, é un actor británico coñecido polo seu papel en O neno co pixama de raias.

Asa Bopp Farr Butterfield
Asa Butterfield in 2019 (cropped).jpg
Butterfield no 2019.
Nome completoAsa Maxwell Thornton Farr Butterfield
Nacemento1 de abril de 1997
LugarIslington
NacionalidadeReino Unido
Profesiónactor, actor de cinema e actor de televisión
Na rede
IMDB: nm2633535 Allocine: 237629 Rottentomatoes: celebrity/asa-butterfield Allmovie: p520032 Metacritic: person/asa-butterfield TV.com: people/asa-butterfield
Facebook: AsaButterfield Twitter: asabfb Instagram: asabopp Editar o valor em Wikidata
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Filme Papel
2006 After Thomas Andrew
2007 Son of Rambow Brethren Boy
2008 Ashes to Ashes Donny
2008 O neno co pixama de raias Bruno
2008–2009 Merlin Mordred (episodios 1.8, 2.3 & 2.11)
2010 The Wolfman Ben Talbot de neno
2010 Nanny McPhee and the Big Bang Norman Green
2011 Hugo Hugo Cabret
2013 Ender's Game Ender Wiggin