Abrir o menú principal

Anna Kendrick

Actriz e cantante estadounidense

Anna Kendrick, nada en Portland (Maine) o 9 de agosto de 1985, é unha actriz estadounidense.

Anna Kendrick
Anna Kendrick March 22, 2014 (cropped).jpg
Kendrik o 22 de marzo de 2014.
Nacemento9 de agosto de 1985 (34 anos)
LugarPortland, Maine Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Etniairlandoamericano, escocés-americano e Anglo-americano
Educada enDeering High School
Cónxuxe(s)Edgar Wright (2009-presente)
ProfesiónActriz
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Cine
Ano Título Papel
2003 Camp Fritzi Wagner
2007 Rocket Science Ginny Ryerson
2008 Twilight Jessica Stanley
2009 Elsewhere Sarah
2009 The Marc Pease Experience Meg Brickman
2009 The Twilight Saga: New Moon Jessica Stanley
2009 Up in the Air Natalie Keener
2010 The Twilight Saga: Eclipse Jessica Stanley
2010 Scott Pilgrim vs. the World Stacey Pilgrim
2011 50/50 Katherine McKay
2011 The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 Jessica Stanley
2012 What to Expect When You're Expecting Rosie
2012 ParaNorman Courtney Babcock (voz)
2012 The Company You Keep Diana
2012 End of Watch Janet
2012 Pitch Perfect Beca Mitchell
2014 Into the Woods Cinderella
2015 Pitch Perfect 2 Beca Mitchell
2017 Table 19 Eloise McGarry
2017 Pitch Perfect 3 Beca Mitchell

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar