Abrir o menú principal

Alison Lohman

actriz estadounidense

Alison Marion Lohman, nada en Palm Springs (California) o 18 de setembro de 1979,[1][2] é unha actriz estadounidense. Interpretou a Astrid en White Oleander (2002), e apareceu en Matchstick Men (2003), Where the Truth Lies (2005), The Big White (2005), Flicka (2006) e Drag Me to Hell (2009), alén de papeis menores en Big Fish (2003), Beowulf (2007) e Gamer (2009).

Alison Lohman
Alison Lohman 2011.jpg
Lohman no 2011.
Nome completoAlison Marion Lohman
Nacemento18 de setembro de 1979 (39 anos)
LugarPalm Springs (California) Estados Unidos de América Estados Unidos
NacionalidadeEstados Unidos de América
Educada enRoyal Academy of Dramatic Art
Cónxuxe(s)Mark Neveldine
Fillos2
ProfesiónActriz
editar datos en Wikidata ]

Índice

FilmografíaEditar

Cine
Ano Título Papel Notas
1998 Kraa! The Sea Monster Curtis
1999 Planet Patrol Patrolman Curtis
1999 The Auteur Theory
1999 The Thirteenth Floor Honey Bear Girl
2000 The Million Dollar Kid Courtney Hunter
2001 Alex in Wonder Camelia
2001 Delivering Milo Ms. Madeline
2002 White Oleander Astrid Magnussen
2002 White Boy Amy
2003 Big Fish Sandra Templeton de nova
2003 Matchstick Men Angela
2005 Kaze no Tani no Naushika Nausicaä Voz en inglés
2005 The Big White Tiffany
2005 Where the Truth Lies Karen O'Connor
2006 Delirious K'harma Leeds
2006 Flicka Katy McLaughlin
2007 Beowulf Ursula
2007 Things We Lost in the Fire Kelly
2009 Gamer Trace
2009 Drag Me to Hell Christine Brown
Televisión
Ano Título Papel Notas
1998 Pacific Blue Molly Episodio: "Seduced"
1998 7th Heaven Barbara Episodio: "Let's Talk About Sex"
1999 Crusade Claire Episodio: "The Long Road"
1999 Safe Harbor Hayley 4 episodios
2000 Sharing the Secret Beth Moss Filme
2000–01 Tucker McKenna Reid Papel regular
2001–02 Pasadena Lily McAllister Papel regular

NotasEditar

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar