Alexa Davalos

Alexa Davalos Dunas, nada o 28 de maio de 1982 en París, é unha actriz de nacionalidade estadounidense. É coñecida por participar en filmes de Hollywood como Feast of Love, The Chronicles of Riddick, The Mist, Defiance, e Furia de titáns.

Alexa Davalos
Alexa Davalos by David Shankbone cropped.jpg
Davalos no 2007
Nome completoAlexa Davalos Dunas
Nacemento28 de maio de 1982 (38 anos)
LugarParís, Flag of France.svg Francia
NacionalidadeFrancia e Estados Unidos de América
PaiJeff Dunas
NaiElyssa Davalos
ProfesiónActriz (2002-presente)
http://alexa-davalos.com/
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Ano Filme Personaxe Notas
2002 Untitled Secret Service Project Eliza Randolph
Coastlines Moza de Eddie Vance
Undeclared Susan Episodio: "The Day After"
The Ghost of F. Scott Fitzgerald Bess Gunther
20022003 Angel Gwen Raiden 3 Episodios
2003 And Starring Pancho Villa as Himself Teddy Sampson Telefilme
2004 The Chronicles of Riddick Kyra
2006 Surrender Dorothy Sara Telefilme
20052006 Reunion Samantha Carlton 13 Episodios
2007 Raines Sandy Boudreau Episodio: "Piloto"
Feast of Love Chloe Barlow
The Mist Sally
2008 Defiance Lilka Ticktin
2010 Furia de titáns Andrómeda

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar