Abrir o menú principal

Agnès Jaoui, nada o 19 de outubro de 1964 en Antony, Francia, é unha guionista, directora de cine, actriz e cantante de descendencia xudía tunesina. É habitual vela traballando xunto a Jean-Pierre Bacri, o seu home.

Agnès Jaoui
Agnès Jaoui Cannes.jpg
Nacemento19 de outubro de 1964
LugarAntony
NacionalidadeFrancia
Educada enCours Florent
Cónxuxe(s)Jean-Pierre Bacri
Profesiónactriz, guionista, directora de cine, cantante, escritora, actriz de teatro, actriz de cinema e autora
editar datos en Wikidata ]

FilmografíaEditar

Como actrizEditar

  • Le Faucon (1983)
  • Hôtel de France (1987)
  • L'amoureuse (1987)
  • Ivanov (1990)
  • Cuisine et dépendances (1993)
  • Un air de famille (1996)
  • Le Déménagement (1997)
  • La Méthode (1997)
  • On connaît la chanson (1997)
  • Le Cousin (1998)
  • On the run (1999)
  • Une femme d'extérieur (2000)
  • Le Goût des autres (2000)
  • 24 Heures de la vie d'une femme (2002)
  • Le role de sa vie' (2004)
  • La Maison de Nina (2004)
  • Comme une image (2004)
  • Parlez-moi de la pluie (2008)

Como directoraEditar

  • Le Goût des autres (2000)
  • Comme une image (2004)
  • Parlez-moi de la pluie (2008)

Como guionistaEditar

  • Smoking/No Smoking (1993)
  • Cuisine et dépendances (1993)
  • Un air de famille (1996)
  • On connaît la chanson (1997)
  • Le Goût des autres (2000)
  • Comme une image (2004)
  • Parlez-moi de la pluie (2008)

DiscografíaEditar

  • Canta (2006)

Véxase taménEditar

Ligazóns externasEditar