Abrir o menú principal

Addys Mercedes, nada en Moa, Holguin, é unha cantante e compositora cubana. En 1993 estableceuse en Düsseldorf e máis tarde en Tenerife.

Addys Mercedes
Addys Mercedes Kult 10.JPG
Nacemento1973
OrixeMoa, Holguin, Cuba Cuba
Ocupacióncantante, compositora e música
Instrumento(s)voz , bajo , percusión , guitara
Tipo de vozmezzo soprano
Selo(s) discográfico(s)Media Luna
Na rede
www.addysmercedes.com
editar datos en Wikidata ]

Índice

DiscografíaEditar

ÁlbumsEditar

  • Mundo Nuevo (2001 Media Luna)
  • Nomad (2003 Media Luna)
  • Addys (2012 Media Luna)

Sinxelos e vídeosEditar

  • Mundo Nuevo (2001 Media Luna)
  • Gitana Loca (2005 Media Luna)
  • Esa Voz (2005 Media Luna)
  • Sabado Roto (2011 Media Luna)
  • Hollywood (2012 Media Luna)
  • Gigolo (2012 Media Luna)

RemixesEditar

  • Mundo Nuevo (Tony Brown - Media Luna)
  • Gitana Loca (Tony Brown - Media Luna)
  • Esa Voz (4tune twins - Media Luna)
  • Afro D' Mercedes (Andry Nalin - Media Luna)
  • Oye Colombia (4tune twins - Media Luna)
  • Cry It Out (Guido Craveiro - Media Luna)
  • Cha Ka Cha (Ramon Zenker - Media Luna)

Véxase taménEditar